Reduceren van mobiliteitskosten

Lease-Fleet support

R.O.B.  Technisch lease en fleetsupport voor fleetowner en leasebedrijven: 

Wel de lusten maar niet de personele lasten

De doelstelling van een full operational leaseconstructie is resultaat behalen en de kosten indien mogelijk laag houden. grote technische reparaties en schadeherstel zou je in eigen beheer kunnen uitvoeren. Indien men dit elders laat uitvoeren, is kostenkontrole op de noodzakelijk uit te voeren werkzaamheden van groot belang.

Niet alleen operationele voertuig kosten maar ook uw personeels kosten spelen daarbij een grote rol.  Zodra de lessee/berijder reparatie en onderhoud elders laat uitvoeren is het verlenen van toestemming, registreren en controleren van deze kosten door een deskundig persoon noodzakelijk. Terzake kundig overleg met uw onderhoudsdealers en met de verkoop binnendienst bij het bereiken van de eind kontraktdatum of kilometerstand, maar ook persoonlijk contact met uw berijders zijn onze  speerpunten. Ook bieden wij extra toegevoegde waarde door het nemen van steekproeven op deze werkzaamheden en het vastleggen van SLA overeenkomsten met leveranciers waar meerdere voertuigen worden onderhouden.  

Bij kleine aantallen leaseauto's is een ervaren werknemer in vaste dienst met deze expertise vaak te duur. Door Inhuur van deze expertise op het moment dat u dit nodig heeft kunt u veel kosten besparen. Wij hebben dit inmiddels bewezen en met meer dan 25 jaar ervaring in leasing en technisch wagenparkbeheer kunnen ook wij u daarbij wellicht van dienst zijn.

Zodra een berijder hulp nodig of vragen heeft en een automobielbedrijf toestemming vraagt inzake reparatie, onderhoud, banden en schadeherstel, schakelt uw receptioniste dit gesprek direct naar ons door. Wij nemen dit traject voor u dan verder in behandeling.  De beller die toestemming vraagt, ervaart dit alsof wij bij uw (lease) team  in één kantoor zitten. De gegevens van uw wagenpark staan in ons beheersysteem of wij hebben een online verbinding met uw lease/wagenparkbeheersysteem, zodat wij e.a. direct kunnen inzien en registreren. U betaalt alleen de tijd dat wij op dat moment voor uw lease of fleet voertuig bezig zijn.  Eens per maand sturen wij een factuur voor de gewerkte tijd of een budgetbedrag welke jaarlijks wordt herzien.

Zodra uw wagenpark verder groeit en een groot aantal kosten controle en factuur verwerkingen geautomatiseerd kan worden blijven wij bij elke aanvraag erop toezien dat de R.O.B. kosten in verhouding staan met het voertuig budget, eind datum, kilometerstand, boekwaarde en handelswaarde. 

 

Professioneel wagenparkbeheer is onze expertise. Wij maken graag een afspraak met u. 

Bel ons nu tel. nr.  06-53209703  

Of ga naar onze Contact pagina.