Reduceren van mobiliteitskosten

BroCar Nieuws

In Nederland staat 59% van de werknemers positief tegenovereen mobiliteitsbudget en bij onze buurlanden ligt dit op iets meer dan 50%. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Frost & Sullivan, dat gepresenteerd werd tijdens het jaarlijkse event van het bedrijf.

Apple maakt haast met een eigen electrische auto.  Volgens bronnen van de Wall Street Journal moet hij al in 2019 klaar zijn. Een team van 600 mensen werkt eraan onder codenaam Titan en dit team wordt verdriedubbeld. Lees meer. 

Zijn de belastingeuro’s ingezet voor het stimuleren van PHEV’s en EV’s goed besteed? We gaan op zoek naar een antwoord. En, heel belangrijk, dat doen we onbevooroordeeld. De uitkomst van die zoektocht? Lees maar.

Ophef over het voorstel van staatssecretaris Wiebes van Financiën voor de bijtellingsregeling vanaf 2017. Op het voorstel is .....

Vanaf 1993 is BroCar Fleet Management actief bezig om bedrijven bij te staan m.b.t. hun mobiliteit. Onze gedachte gang is,  hoe kunnen wij bijdragen in het verlagen van de kilometer kostprijs. Door ervaring en marktkennis hebben wij .....